18+
18+

Svensk Betting

Jämför bolag där du kan lägga bets på bl.a sport i Sverige.

Betting i Sverige

Länge har det varit populärt att spela på olika event och sporter i Sverige. Dem flesta betsen har lagts via fysiska spelplatser som tillhandahålls av Svenska Spel men nu på senare år har det även blivit populärt att lägga sina bets på nätet.

Landbaserad Betting

I nästan varje stad eller by finns det någon plats där du kan spela på bl.a sport & hästar. Oftast sker detta på en kiosk, spelbutik eller kanske på din lokala mataffär? Oftast är dessa spel genom Svenska Spel eller ATG beroende på vad du väljer att spela på.

Spelregleringen och Betting

Sedan 1a januari 2019 så finns det nu möjlighet för bolag att ansöka om licens för att driva spelbolag i Sverige, något som tidigare inte existerat då Svenska Spel har haft monopol på spel om pengar. Detta ger dig som spelare en chans att spela på andra spelbolag med licens från spelinspektionen. Du kan känna dig säker att spela då dem är noggrant kontrollerade.

Jämföra Bets

Det är kanske till störst fördel för bettingsugna att monopolet har släppts då du nu enkelt kan jämföra odds och spela hos bolaget som erbjuder dig bäst avkastning om ditt bet går in. Det kan skilja mycket mellan bolagen!

Anmäl intresse för landbaserade turneringar

Är du intresserad av att delta i någon landbaserad turnering? Anmäl ditt intresse i formuläret nedan, notera att detta är endast en intresseanmälan för att få mer information kring kommande turneringar.

Intresseanmälan

* måste fyllas i
/ ( mm / dd )

Vänligen bocka i rutan e-mail för att ge oss tillåtelse att maila dig om uppkommande landbaserade turneringar.

Du kan ta bort dig när som helst från vår mail lista genom att klicka på länken längst ner i mailet.

Vi använder Mailchimp som marknadsföringsplattform. Genom att klicka på "Anmäl intresse" nedan, så godkänner du att din information kommer att skickas till Mailchimp för hantering samt att du är minst 18år gammal. Läs mer om Mailchimp's privacy practices här.